Login

Ubiquiti Broadband Wireless Specialist – UBWS

  Ubiquiti Broadband Wireless Specialist – o treningu

  Ubiquiti Broadband Wireless Specialist (UBWS) je jednodnevni airMAX trening pripremljen za primjenjeno učenje i entry-level certifikaciju. Upoznajte se sa snažnim Ubiquiti wireless proizvodima, učite kako postavljati wireless linkove i dobijte praktično znanje.

  Sadržaj treninga

  Kompletnu shemu područja pokrivenih treningom nalaže Ubiquiti i često se mijenja kako bi bio u korak s razvojem tehnologije i UniFi sustava. Posljednje informacije možete naći na njihovoj stranici http://www.ubnt.com/training

  UBWS kvalifikacija

  Ubiquiti Broadband Wireless Specialist kvalifikacija je izdana isključivo nakon položenog službenog Ubiquiti ispita. Predavanje i provođenje certifikacije dozvoljeno je isključivo kvalificiranim i ovlaštenim Ubiquiti predavačima. Predavanja i materijali u cijelosti su izrađeni od strane Ubiquitia, čime se osigurava visok i kontinuiran standard materijala korištenih od strane svih predavača.

  Vrijeme i lokacije

  Vrijeme i mjesto održavanja treninga te ispita određuje se ovisno o primljenim prijavama, kako bi se maksimalno prilagodili svima koji su zainteresirani.

  Nedavno

  INPRO d.o.o. © 2018.-2019.| Sva prava pridržana.
  X